Het Team

Groepspraktijk de Wetering bestaat uit een hecht team wat soms wordt aangevuld door externe collega's. Wij staan voor een gemoedelijke sfeer die aansluit bij een echte buurtpraktijk.

Renate Strijbos

Na de fysiotherapie opleiding heeft zij in 1995 de opleiding Manuele therapie aan de SOMT afgerond en in 2014 heeft zij de Master Manuele therapie gedaan, vanaf 2001 is zij mede-eigenaar. Zij is tevens lid van het Schoudernetwerk Amsterdam en het RugPijnNetwerk.

Haar interesse heeft zich, na bovenstaande opleidingen, ontwikkelt in de communicatieve en motiverende gespreksvoering. Hiervoor heeft zij verschillende cursussen gedaan. Het werken aan de oplossing van een hulpvraag doet zij met betrokkenheid, energie en deskundigheid.

Zij werkt ook veel met ouderen en ouderen aan huis. Zij behandelt de fysieke problemen die horen bij het ouder worden en denkt mee hoe je ook op hoge leeftijd zo zelfstandig mogelijk kunt blijven.

BIG nr: 19035135904

Elies Zwager

Sinds 2002 is Elies werkzaam in de Groepspraktijk, vanaf 2012 is zij mede-eigenaar geworden. Haar specialisaties zijn Dry Needling en Manuele therapie (Msc. degree at SOMT, 2008). Ze is lid van het Schoudernetwerk Amsterdam, Netwerk Traumarevalidatie en van het RugPijnNetwerk.

Elies heeft zich gespecialiseerd in schouderklachten en heeft veel scholing gevolgd op het gebied van het behandelen van houding gerelateerde klachten, revalidatie na een operatie, sport gerelateerde klachten en vele orthopedische aandoeningen.

Haar behandelingen hebben tot doel om de patiënt naast een goed herstel ook inzicht te geven in de oorzaken van de klachten om recidieven te voorkomen.

BIG nr: 99048823104

Steven Bezemer

Steven is sinds 2021 werkzaam als algemeen fysiotherapeut binnen onze praktijk. Hij heeft zijn bachelor gehaald aan de Hogeschool van Amsterdam en is in 2020 begonnen met zijn master manuele therapie aan de SOMT in Amersfoort. Hij is tevens lid van Netwerk Traumarevalidatie.

Uw hulpvraag staat centraal in de behandeling: de patiënt bepaalt de doelstellingen, waarbij Steven met zijn expertise meedenkt over wat hierin haalbaar is en op welke manier. Steven is geduldig, heeft aandacht en is flexibel. In zijn behandelingen gebruikt hij een mix van hands-on technieken, maar geeft hij ook graag goede oefeningen en adviezen mee. De oefeningen die hij meegeeft voor thuis zijn praktisch en op maat gemaakt.

Zijn doel is dat u zo snel mogelijk de activiteiten kunt hervatten die u het liefste doet.

BIG nr: 49925769304


Sophie Chavannes

Sophie is algemeen fysiotherapeut sinds 2015. De afgelopen jaren heeft ze zich naast de behandeling van algemene klachten aan het bewegingsapparaat verder ontwikkeld en met name toegelegd op de behandeling van aanhoudende pijnklachten, psychosomatische klachten, angst- en spanningsklachten en klachten van de bekkenbodem (zoals bijvoorbeeld incontinentieklachten of zwangerschap gerelateerde klachten). Hiervoor heeft ze verschillende cursussen en opleidingen gevolgd.

Haar doel in de behandelingen is om samen met patiënten te ontdekken welke factoren invloed hebben op het ontstaan, blijven bestaan of terugkeren van klachten en hulp te bieden bij het beïnvloeden van deze factoren om zo het herstel te bevorderen. Hierbij kijkt ze naar de patiënt als geheel en werkt ze aan herstel van het contact met het eigen lichaam waardoor lichaamssignalen weer makkelijker opgemerkt kunnen worden.

Daarnaast volgt zij op dit moment de opleiding tot haptotherapeut. Met haptonomie richt ze zich meer op het verhaal achter het ontstaan van de klacht. Fysieke klachten zijn vaak onbewust een uiting van wat er zich in de psyche afspeelt. Bewustwording hiervan kan een belangrijke bijdrage leveren aan het herstel.

BIG nr: 59920479804

Contact

Heeft u interesse in één van onze behandelaars? Of wilt vrijblijvend contact opnemen? Klik op de knop hieronder om naar de contact pagina te gaan.

Ja, ik neem graag contact op