Het Team

Groepspraktijk de Wetering bestaat uit een hecht team wat soms wordt aangevuld door externe collega's. Wij staan voor een gemoedelijke sfeer die aansluit bij een echte buurtpraktijk.

Renate Strijbos

Na de fysiotherapie opleiding heeft zij in 1995 de opleiding Manuele therapie aan de SOMT afgerond en in 2014 heeft zij de Master Manuele therapie gedaan, vanaf 2001 is zij mede-eigenaar. Zij is tevens lid van het Schoudernetwerk Amsterdam en het RugPijnNetwerk.

Haar interesse heeft zich, na bovenstaande opleidingen, ontwikkelt in de communicatieve en motiverende gespreksvoering. Hiervoor heeft zij verschillende cursussen gedaan. Het werken aan de oplossing van een hulpvraag doet zij met betrokkenheid, energie en deskundigheid.

Zij werkt ook veel met ouderen en ouderen aan huis. Zij behandelt de fysieke problemen die horen bij het ouder worden en denkt mee hoe je ook op hoge leeftijd zo zelfstandig mogelijk kunt blijven.

Elies Zwager

Sinds 2002 is Elies werkzaam in de Groepspraktijk, vanaf 2012 is zij mede-eigenaar geworden. Haar specialisaties zijn Dry Needling en Manuele therapie (Msc. degree at SOMT, 2008). Ze is lid van het Schoudernetwerk Amsterdam, Netwerk Traumarevalidatie en van het RugPijnNetwerk.

Elies heeft zich gespecialiseerd in schouderklachten en heeft veel scholing gevolgd op het gebied van het behandelen van houding gerelateerde klachten, revalidatie na een operatie, sport gerelateerde klachten en vele orthopedische aandoeningen.

Haar behandelingen hebben tot doel om de patiënt naast een goed herstel ook inzicht te geven in de oorzaken van de klachten om recidieven te voorkomen.

Steven Bezemer

Steven is sinds 2021 werkzaam als algemeen fysiotherapeut binnen onze praktijk. Hij heeft zijn bachelor gehaald aan de Hogeschool van Amsterdam en is in 2020 begonnen met zijn master manuele therapie aan de SOMT in Amersfoort. Hij is tevens lid van Netwerk Traumarevalidatie.

Uw hulpvraag staat centraal in de behandeling: de patiënt bepaalt de doelstellingen, waarbij Steven met zijn expertise meedenkt over wat hierin haalbaar is en op welke manier. Steven is geduldig, heeft aandacht en is flexibel. In zijn behandelingen gebruikt hij een mix van hands-on technieken, maar geeft hij ook graag goede oefeningen en adviezen mee. De oefeningen die hij meegeeft voor thuis zijn praktisch en op maat gemaakt.

Zijn doel is dat u zo snel mogelijk de activiteiten kunt hervatten die u het liefste doet.


Refke Homma

Sinds 2012 werkzaam in de Groepspraktijk als psychosomatisch fysiotherapeut.
Zij heeft zich gespecialiseerd in de behandeling van spanning en stress gerelateerde klachten, angst en paniek klachten en chronische pijnklachten.

Naast volwassenen behandelt zij ook kinderen en jongeren. Veelal met onvoldoende verklaarde lichamelijke klachten.

Haar werkvormen zijn lichaams- en ervaringsgericht voor een verbeterd contact met lichaam en gevoel en voor het herstel van vertrouwen in eigen functioneren.

Contact

Heeft u interesse in één van onze behandelaars? Of wilt vrijblijvend contact opnemen? Klik op de knop hieronder om naar de contact pagina te gaan.

Ja, ik neem graag contact op