Vanaf heden is het mogelijk een massage te boeken

Massage

 

Vanaf heden is het mogelijk een massage te boeken bij Groepspraktijk Weteringstraat

Wanneer: maandag tussen 09.30 – 13.30 uur
Kosten:
45 min: € 55,-
60 min: € 70,-
75 min: € 85,-
90 min: € 100,-
120 min: € 130,-

Ontspanningsmassage
Door middel van volle rustige strijkingen en knedingen nemen spanning en stress in je lichaam af, verbetert de doorbloeding, worden afvalstoffen afgevoerd en versoepelen de spieren. Je zenuwstelsel heeft de kans om tot rust te komen en zo is ontspanning voelbaar in je hele lichaam.

Deep tissue massage
Deze massage richt zich op specifieke gebieden waar je spanning ervaart. Via stevige strijkingen en knedingen wordt de spanning behandelt. Aanhechtingspunten van spiergroepen krijgen ruim de aandacht. De massage kan ontspannend, versoepelend en/of verkwikkend werken. Het kan je ook in contact brengen met moeheid, spanning en pijn. Ruimte maken voor deze ervaringen geeft je de kans je lichaam meer als één geheel te voelen.

Een combinatie van beide is ook mogelijk. Net waar je behoefte aan hebt op dat moment.

Wie ben ik?
Ik ben Lenneke Winnubst, in 2016 gestart aan de 4-jarige opleiding tot massagetherapeut aan de Akademie voor massage en beweging in Amsterdam.
Mijn massages kenmerken zich onder meer door mijn oprechte aandacht die ik een ieder geef. Elk persoon is anders en zit ook anders in z’n vel, letterlijk. Dat betekent dat elk persoon ook een ‘eigen’ behandeling krijgt. Mijn intentie daarbij is je bewust te laten voelen wat er te voelen is.
Daarnaast weet ik rust te creëren, zodat je echt een moment voor jezelf kunt nemen en de drukte van vandaag even kunt laten voor wat het is.

Contact
Wil je een massage boeken of wil je meer informatie, neem contact met mij op via:
tel: 06-48317837 of email: lennekewinnubst@gmail.com

Tot ziens!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


4 + twee =